Η Εταιρία μας

Η εταιρία μας ΑΦΟΙ ΤΙΓΚΛΙΑΝΙΔΗ Ο.Ε. με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, αποτελεί την συνέχεια μίας μακράς και πετυχημένης πορείας που ξεκίνησε το 1966 στο χώρο των γεωργικών, δασοκομικών και μηχανημάτων κήπου.

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, αναλωσίμων και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες και τύπους αλυσοπριόνων, θαμνοκοπτικών, χλοοκοπτικών, ελαιοραβδιστικών - ελαιοδονητικών, μπουρντουροψάλιδων, ψεκαστικών, μηχανημάτων δάσους, μηχανημάτων κήπου όπως μεσσηνέζες και κεφαλές θαμνοκοπτικών, αλυσίδες αλυσοπρίονων, μαχαίρια χλοοκοπτικών, λιπαντικά κτλ., αλλά και όλα τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα για κάθε μηχάνημα που μπορεί να χρειαστείτε για την επισκευή του.

 

Ο Σκόπος μας

Σκοπός μας είναι η άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνεργατών μας και για αυτό το σκοπό η εταιρία διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων σε στοκ άμεσα διαθέσιμα. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες και μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στο εξωτερικό για τη παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές.

 

Τεχνογνωσία

Με την τεχνογνωσία μας σάς στηρίζουμε, παρέχοντας συμβουλές και λύσεις για τις εργασίες σας. Παρέχουμε άψογη τεχνική υποστήριξη και το σέρβις των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε και όχι μόνο. Η εταιρεία μας βρίσκεται δίπλα σας όταν εσείς τη χρειάζεστε όλο το χρόνο.